Parteneri

Login
email :
parola :
Sondaj
Care din componentele unei afaceri au cea mai mare pondere in reusita acesteia?

Capitalul uman
Strategia de marketing
Strategia de pret
Capitalul
Calitatea produsului

A studia antreprenoriatul nu este acelasi lucru cu a face studii economice. A invata cum sa devii antreprenor de succes nu necesita obligatoriu obtinerea unei diplome în economie. Conform unei definitii simple, antreprenorul este persoana care isi incepe propria afacere in speranta obtinerii de profit.  


Compania este o oportunitate de a aplica principii economice si de afaceri si ajuta la dezvoltarea spiritului organizatoric, a aptitudinii de conducere, a responsabilitatii si competentelor de a lucra in echipa.
Grupa de varsta: elevi de 16 - 19 ani

Recomandare implementare de catre profesori de discipline socio-umane, economice si educatie antreprenoriala, diriginti. Programul poate fi implementat ca: disciplina optionala (CDS), extracurricular - cerc, auxiliar  la orele curente de economie/educatie antreprenoriala.

Consultanti voluntari 
La orele JA sunt invitati sa participe 1-2 ore/modul, pentru versiunea standard, in functie de disponibilitate, consultanti-voluntari din comunitatea de afaceri. 

Conceptele prezentate elevilor prin intermediul acestui program sunt: actiuni – afaceri – alegere – antreprenor – bunuri – cercetare si dezvoltare – cheltuieili – competitie – costuri fixe – costuri variabile – diviziunea muncii – lichidare – management – marketing – pret – productie – productivitate – profit – servicii – venituri

Printre abilitatile dezvoltate de elevi, in cadrul acestui program, se numara: realizarea produselor – analiza si interpretarea informatiilor – brainstorming – negociere – adunarea si organizarea informatiilor – autoevaluare si evaluarea celorlalti – Interpretarea datelor despre productie – comunicare scrisa si orala – analiza produselor – vorbire in public – cercetare – sintetizarea si evaluarea informatiilor – lucrul in echipa.
 
Gandeste-te ce ai putea sa faci Tu!

Consultantul lunii
Adriana Mircea
Market Development Manager for SEE

General Electric
 
Noutati   |   Contact   |   Termeni si conditii   |   Harta site   |